Kamikaze Collection

Over QDP B.V.

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Edwin Heesbeen, eigenaar van QDP B.V. ( Quality Detailing Products )
Na 10 jaar hobbymatig detailen heb ik eind 2016 de stap gemaakt om professioneel te gaan starten met Edwin Auto Detailing, en dat loopt als een speer. We hebben veel mooie klussen mogen doen, en heel veel verschillende producten uitgeprobeerd. In 2019 ontstond er bij mij echter de behoefte om een product te vinden voor mijn detail studio waar nog enige exclusiviteit aan verbonden zat. Dit omdat in mijn beleving de meeste producten te makkelijk verkrijgbaar zijn óf dat er vreemde ( vooral commerciële ) voorwaarden aan zitten. Dit met het gevolg dat veel populaire producten op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn, en dus ook in de handen vallen van bedrijven die niet zo goed weten wat ze nu eigenlijk aan het doen zijn.

Na een zoektocht kwam ik uit bij Kamikaze Collection, een merk wat in Nederland op dat moment niet verkrijgbaar was. Na diverse producten in Engeland te hebben besteld en getest was ik serieus onder de indruk van de prestaties en gebruiksgemak, toen begon het ondernemersbloed in mij te vloeien en heb ik besloten importeur te worden van dit merk. Na heel veel gesprekken met CEO Kai Morita was het in 2020 eindelijk zover en mocht ik mijzelf officieel importeur noemen. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet vanuit mijn huidige bedrijf wilde doen, maar hier een geheel nieuwe onderneming voor op wilde richten. Zo is in 2021 QDP B.V. ontstaan. Vanuit deze B.V. geven we de import van Kamikaze Collection in Nederland vorm, maar ook dat van bijvoorbeeld ADBL. 

Waarom doen we dit

In de coatings- en detailleringsindustrie wil Kamikaze Collection een toonaangevend bedrijf zijn dat sterk is in de wereldwijde markt en het initiatief neemt om hoogwaardige technologie en detailleringsproducten te leveren. Wij willen de voordelen zoals gebruiksgemak en exclusiviteit van Kamikaze Collection delen met gepassioneerde vak detailers. 

Hoe doen we dit

Om ons doel te bereiken is het belangrijk om vast te houden aan de kernwaarden van Kamikaze Collection. We selecteren de detailers die passen in het plaatje van Kamikaze Collection en trainen deze om het uiterste uit de producten te halen. 

Klanten zijn voornamelijk gepassioneerde detailers die altijd op zoek zijn naar het beste middel om de kwaliteit van hun diensten naar een hoger niveau te tillen. 

Wat doen we

We nemen het initiatief wat niemand anders doet. Als importeur van Kamikaze Collection, distribueren wij haar producten op dit moment in Nederland en België. Dit doen we nauwkeurig en met passie. 

Naast het verzorgen van de import naar NL en BE, geven we cursussen aan detailers over hoe zij het meeste uit producten van Kamikaze Collection kunnen halen. 

Wil jij je aansluiten als gecertificeerde detailer?