Kamikaze Collection

Over Kamikaze Collection

Wat is Kamikaze Collection

Kamikaze Collection is een revolutionaire reeks hoogwaardige autoverzorgingsproducten die zijn ontworpen en vervaardigd in Japan, de thuisbasis van keramische coatings. Kamikaze Collection combineert state-of-the-art technologie met traditionele knowhow en is trots op het leveren van echt innovatieve en unieke producten zonder de typisch geassocieerde hype. Door gebruik te maken van de ‘kaizen’-aanpak, richt Kamikaze Collection zich op continue verbetering om ervoor te zorgen dat hun klanten profiteren van producten die echt waarde toevoegen.

Het ontstaan van Kamikaze Collection

De Japanse autoverzorgingsindustrie heeft een pioniersrol gespeeld bij de groei van de glascoatingindustrie, die historisch gebaseerd was op anorganische chemie. Duurzaamheid en hardheid van de coatings waren de belangrijkste aandachtspunten en belangrijkste verkoopargumenten van deze coatings, maar voor Kamikaze Collection CEO, Kai Morita, waren veel van deze beweringen overdreven of onrealistisch. Zoals gebruikers van deze coatings zijn gaan ontdekken, presteren velen van hen gewoon niet in lijn met hun marketingbeloften. Als zodanig zijn gebruikers op hun hoede voor de hype.

Het verschil met andere merken

Kai creëerde Kamikaze Collection in 2013 om hoogwaardige producten op de autoverzorgingsmarkt te brengen, producten waarvan de prestaties voor zichzelf zouden spreken zonder gebruik te maken van marketingtactieken. In plaats daarvan heeft Kai door hard werken en volharding de reputatie van Kamikaze Collection vergroot door belangrijke relaties aan te gaan met partners en gerespecteerde detailers over de hele wereld. Hoe is de Kamikaze-Collection theorie anders? Hieronder staan de 4 belangrijkste elementen.

Gedachtegang van Kamikaze

1. Een coating moet een opofferingslaag zijn – het is bedoeld om de aanval te weerstaan ​​waaraan blanke lakken anders zouden worden blootgesteld. Als opofferingslaag kan deze met tussenpozen worden vervangen om de blijvende bescherming van de blanke lak te garanderen.

2. Blanke lakken worden blootgesteld aan een groot aantal potentieel schadelijke elementen. Coatings die alleen op organische of anorganische chemie zijn gebaseerd, kunnen geen bescherming bieden tegen alle. Een betere bescherming wordt verkregen door de unieke beschermende elementen van beide te combineren.

3. Meerdere lagen van een enkele coating zijn overbodig – één laag of een combinatie van twee producten met verschillende eigenschappen zou voldoende moeten zijn om bescherming te bieden tegen de elementen en om een ​​show winnende glans te leveren.

4. Anti-verouderingstheorie – lakwerk en zijn beschermende coating zijn als huid, ze hebben specifieke producten nodig om ervoor te zorgen dat hun uiterlijk en prestaties op hun best blijven. Door het gebruik van ongeschikte producten zal de coating sneller verouderen, dus de juiste onderhoudsproducten zijn essentieel.

Wil jij je aansluiten als gecertificeerde detailer?